Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Videoclip laten maken?

We maken o.a videoclips / animatieclips, infographics, bedrijfsfilms, bruiloft reportages, of promofilms voor bedrijven, artiesten, live registraties van concerten. Wij maken het voor iedereen betaalbaar en kunnen dus alle kanten op.  Wij weten ook dat beginnende bands, artiesten of ondernemers veelal niet het budget hebben voor een professionele videoclip, live registratie of promo clip van hun bedrijf of act. Daarom denken wij mee……. Het is meestal een behoorlijke grote stap voor artiesten of ondernemers om een videoclip of bedrijfsfilm / promo op te laten nemen. Wij begeleiden jou hierin stap voor stap.

Een videoclip of promo laten maken via Studiofredbaaren.nl is goed, vlot, uiterst professioneel en zeer betaalbaar.  Een standaard videoclip laten maken is bij ons niet aan de orde. Originaliteit en hoge kwaliteit is dan ook waar we voor gaan! Bedenk hierbij dat er heel veel mogelijk is op het gebied van montage/ editing/ filmtechnieken/ animatie e.d.

Wat bieden wij?

Wij werken met de nieuwste technieken. Zo gebruiken wij de nieuwste stabilizers (RONIN RsC PRO en ATOMOS harddisk recorders). We kunnen desgewenst opnemen in PRORESS kwaliteit. dus ongecomprimeerd. Voor videoclips gebruiken we SONY A7s body’s met SONY ZEISS lensen. Maar ook maken we gebruik van CANON videocamera’s.

Als artiest of band/ act wil je toch boekingen of een nieuwe single uitbrengen. Een videoclip laten maken of een promoclip biedt dan zeker uitkomst en zal je veel meer laten opvallen. Je zet jezelf op de kaart.  Mensen krijgen gelijk een goed beeld van je band of act! We zorgen er ook voor dat de clip goed te zien is op de diverse platformen als YOUTUBE, FACEBOOK en INSTAGRAM.

Videoclip laten maken

Als je bij ons bij ons een videoclip (of live registratie van een optreden) laat maken dan geniet je van professionele tips van onze cameramensen en regisseur / producer. Via Studiofredbaaren.nl laat je je clip schieten op een door jezelf gekozen locatie. Denk goed na over wat voor jou het beste werkt qua clip. Wij adviseren je hier natuurlijk graag bij en geven graag onze oprechte mening hierover! Natuurlijk is niets te gek afhankelijk van het te besteden budget!

Het proces is simpel te noemen zou je denken: IDEE,  SCRIPT, STORYBOARD, MOODBOARD, PRODUCTIE (SHOOT)  MONTAGE, AANLEVERING.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen