Bedrijfsfilm – Een goede krachtige bedrijfsfilm. Duidelijke boodschap. Uw bedrijf in beeld.

een goede bedrijfsfilmStudiofredbaaren maakt goede en duidelijke video’s. De video’s zijn hoge kwaliteit. Aangeleverd in de huisstijl. Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van uw bedrijf. Merk of product op een korte, maar krachtige manier in beeld gebracht . Een goede bedrijfsfilm brengt een boodschap goed over.  Er kan in een keer duidelijk gemaakt worden waar uw bedrijf voor staat. Dit verhaal moet zo indrukwekkend mogelijk in beeld worden gebracht. Op deze manier wordt het publiek betrokken bij uw bedrijf en wordt sympathie en vertouwen bij hen opgewekt. Een gemiddelde bedrijfsfilm duurt ongeveer 3 – 5 minuten waarin u uw diensten verkoopt. Hierin kunt u uw ambitie en visie als bedrijf uiteenzetten of personeel werven, instrueren of trainen.

StudioFredBaaren denkt met u mee in dit traject. Vaak beginnen we met orienterende fase en werken we gezamenlijk naar een mooi eindproduct. De kosten van een bedrijsfilm kunnen uiteenlopen en zijn afhankelijk van de wensen van uw onderneming. Neemt U hiervoor contact met ons op, zodat wij U een passende offerte kunnen aanbieden.Infographic

Wij maken voor u graag een goede infographic, Een pakkende instructievideo.  De boodschap wordt duidelijk gemaakt d.m.v. een animatie. Alles is mogelijk.

De video’s geven een duidelijke uitleg. En dit in  eenvoudige taal. Het filmpje kan worden voorzien van tekstballons en allerlei achtergronden. Bovendien aangeleverd worden in de huisstijl.

Belt U gerust voor een oriënterend gesprek of vul het contact formulier in

Hier een aantal voorbeeldclips:Opdrachtgevers:

Nebu Transport – Beverwijk

Doehetbudget.nl – Alkmaar

Pakano lightning

Himani Beauty Salon

Leesberg – internetmarketing

Ondernemers Alkmaar

Bezoekersnamenlijst.nl

Stoelman Papierrecycling – Haarlem

Havelaar Reclame

Bamboe Bouw Europe

Taborcollege – Hoorn

Bs De Binnenmeer – Uitgeest

HigherGround Productions

Isolde Records

Tebulo Engineering