Fred maakt leuke clips. Niet van die boot, park, cafe troep en staat open voor ideeën van de artiest.

Ben van Hoof, BENOOZ

Goede Samenwerking en Prachtige clip gemaakt

Mijn clip Like No Other is op basis van een simpel concept opgetild naar ‘the next level’ door creatief inzicht en goeie editing, met oog voor mijn visie.

Eva Auad

Fred is door zijn professionaliteit, vakmanschap en interesse dé man die al twee top video clips heeft geproduceerd voor mij en bespreking over derde komt er !! .

Rene van der Wel, Site

StudioFredBaaren is een goede keus als je een professionele video wilt. Mijn ervaring is een heel prettige samenwerking met leuke brainstorm momenten voor een concreet en haalbaar plan. Het vakkundige oog voor het schieten van de juiste beelden die herkenbaar en onderscheidend zijn maken dat ik Fred zeker zal aanbevelen.

Angela, Angie Nephews

Studio Fred Baaren maakt al jaren onze multicam live-registraties en videoclips. Doordat Fred zelf drummer is, kijkt hij met de ogen van een muzikant. Bij het editen een groot voordeel. Wij zien Fred als onderdeel van onze band en kijken nu al uit naar onze volgende clip!

Guido Havelaar, Paper Plane

Fred denkt over alle aspecten heel goed met je mee. De verschillende videoclips die ik door hem heb laten maken zijn allemaal prachtig geworden en voldoen helemaal aan mijn verwachtingen

Timo, Timber